ATARI - FPP - Festival Premárnených Príležitostí.

By Administrator at marca 15, 2016 18:15
Filed Under: Atari

FPP - Festival Premárnených Príležitostí.

 

Atari malo v svojej dobe našliapnuté hodne vysoko, chystalo naozaj dobré a horúce novinky, ale prišla kríza a potom razantný nástup Jacka Tramiela, ktorý mal svojský náhľad na inovácie - jedine ak výsledná cena sa stlačila poriadne nadol. Výsledok ? - tieto novinky sa naozaj nikdy neuviedli do výroby. Niektoré som už prezentoval, na niektoré  som ešte nemal podklady. Teraz ich už mám a tak teda pokračujem v FPP. Nebudem tu teraz rozlišovať čo je pre malé Atárko a čo je pre Atari ST - aj tak sa k tomu nedalo dostať ...  teda aby som presný sem - tam niečo sa predsa len dostalo von, ale len na niektorý trh, ale nebolo toho veľa.


Poznámka:
Pretože sa jedná o prototypy tak výsledných obrázkov je málo, jednalo sa o série trebárs v počte do 5 kusov, inokedy iba v jednom jedinom kuse, takže sú to naozaj rarity v tom pravom zmysle slova.

Tak isto sa ospravedlňujem za kvalitu obrázkov - fotené mobilom, jednou rukou som držal knižku, druhou som fotil. Materiál hrubý, osvetlenie nanič, takže kvalita naprdlajs. Ale ako základná informácia to určite stačí.

Ale aj tak sorry, sorry, sorry ... ale obsah má väčšiu hodnotu ako tá mizerná kvalita.

Obrázky už nechám bez ďalšieho komentára, základný komentár je priamo u obrázkov. Čo už dodať ...


 

____________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

6. 10. 2018 15:52:42 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: