Photo - desoldered motherboard Atari 130XE.

By Administrator at júna 23, 2022 13:22
Filed Under: Atari

Vždy by bolo zaujímavé mať k dispozícii fotografiu odstrojenej základnej dosky Atari 130XE - a to v poriadnom rozlíšení. Síce na webe sa na danú tému vždy niečo našlo, ale stále iba v nízkom rozlíšení a teda na nejaké to hľadanie konkrétnej súčiastky priamo na doske to bolo fakticky nepoužiteľné. Časy sa našťastie ale menia, user MrFish nafotil hornú aj dolnú stranu odstrojeného motherboardu (vďaka !!!) a tak si to môžete pozrieť vo väčšom rozlíšení. Potom sa už dá veľmi slušne vyhľadať a identifikovať hľadaná súčiastka - je to naozaj veľmi hľadaná a vítaná pomôcka.

 

Atari 130XE motherboard - top. Foto: MrFish/atariage.com

/Pre plné rozlíšenie treba kliknúť priamo na obrázok./

 

Atari 130XE motherboard - bottom. Foto: MrFish/atariage.com

/Pre plné rozlíšenie treba kliknúť priamo na obrázok./

 

Osobne mňa dostupnosť týchto fotografií skutočne hodne potešila, je to výborný pomocník. Samozrejme sú aj iné možnosti identifikácie miesta súčiastky ale táto naprosto spoľahlivá metóda doteraz naozaj chýbala. No, ale ako vidieť časy sa menia a to k lepšiemu, našťastie.

___________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

23. 6. 2022 13:28:09 #

trackback

06_2022 Blog, Notes.

06_2022 Blog, Notes.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: