SPARTA DOS 4.41, 4.47 manual.

By Administrator at mája 16, 2015 15:41
Filed Under: Atari

 

O operačnom systéme SPARTA DOS  pre ATARI som už písal (na konci prikladám link), ale myslím si že tu ani už nebudem veľmi rozpisovať čo a ako - neznalí nevedia a znalci zase tušia o čo ide  ... takže poďme na to !


Celých 264 strán o tomto operačnom systéme by malo poskytnúť celkom dobrý obraz o tom čo to dokáže.

 

Sparta DOS Manual V4-41.pdf (1,59 mb)

__________________________________

Link na pôvodný článok:

http://blog.3b2.sk/igi/post/Sparta-DOS-manual.aspx

_____________________________________________________

17.05.2015

Dnes som čítal mail od Honzu (krupkaj) a tak sa podelím o ďalšie informácie, síce som si to mohol dať ako ďalší príspevok, ale zase nebudem to cupovať na drobné ...Smile


Ahoj,

chtel jsem na tvem blogu komentovat prispevek o manualu ke SpartaDosu. ale nezadarilo se. Nevim cim to je, ale vzdycky, kdyz se u tee snazim o komentar, tak se mi to pekne tvari, jako ze komentar byl prijat a ulozen, ale kdyz se na stranku po chvili vratim, komentar je pryc, jako by tam nikdy nebyl.

Nicmene uz je SpartaDos 4.47 a je k nemu i aktualizovana prirucka a dokonce a to je to hlavni, co jsem chtel do komentare pridat je i programatorska prirucka v anglictine, coz je parada, protoze dlouhou dobu byla jen polsky.

 

link:

http://sdx.atari8.info/index.php?show=en_docs

 

mej se fajn
Honza

______________________________

Honzo, ďakujem za túto informáciu, cením si každý príspevok a ostatní ho ocenia určite tak isto.

K tomu že to neukladá - mám odskúšané že beží IE a FF, takže čo robia iné prehliadače fakt neviem, je možné že na spoluprácu s nim sa tento blogovací systém "vybodne".

___________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

6. 10. 2018 15:51:29 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: