Intel Component Data Catalog 1978.

By Administrator at novembra 23, 2020 12:08
Filed Under: Non-Atari

Pri dnešnom domácom upratovaní (v krabiciach v pivnici)  som narazil na dobre založenú "bibliu" pre fanúšikov stavby vlastného počítača z komponentov od firmy Intel - katalóg komponentov z roku 1978. Mne tento katalóg (už vtedy som mal originálku, dostal som sa k nej v roku 1981) mimoriadne dobre poslúžil pred naozaj mnohými rokmi pri vlastnej stavbe počítača SAPI-1. Je to síce už dávno, ale mám na to dobré spomienky, pomohlo mi to neskôr aj pri stavbe vtedajšieho interface Atari - tlačiareň.


Ku katalógu sa dostanete aj kliknutím na obrázok.


815 strán vlastného materiálu je už celkom dosť, našťastie to nemusím skenovať, nejaká dobrá duša to už urobila za mňa ...(Smile)


Dávam sem odkaz na pdf súbor z webu (má to 60Mbyte):

Intel Component Data Catalog 1978.pdf

 

Som celkom rád že som vydoloval z môjho archívu ďalši naozaj dobre založený kúsok, pretože niekedy je naozaj veľmi príjemné prechádzať knižnou verziou a listovať si v katalógu - namiesto vŕtania sa v pdf súbore. Pretože nie každý má takýto kúsok ako originál vo svojej zbierke - tak tomu musí stačiť naozaj iba pdf verzia ...

Pre toho kdo robí zo staršími Intel súčiastkami je to naozaj dobrá vec.

Mal som to dobre založené, už dlhšie som myslel že som o ňu asi prišiel, našťastie bola len odložená do inej krabice - do takej kde nemala byť a preto som ju tam doteraz ani nehľadal. Prevetranie krabíc bol celkom dobrý nápad.

(Sakrble, to je už pekných pár rokov odvtedy ...)

____________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

23. 11. 2020 12:33:15 #

trackback

Directory Non-Atari.

Directory Non-Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: