06_2011 Blog, Notes.

By Administrator at júna 06, 2011 01:56
Filed Under: Blog

ATARI

06.06.2011


THE FINAL COUNTDOWN...


V časopise New Atari User z Veľkej Británie sa takýmto nadpisom lúčili s časopisom a v posledných číslach si neodpustili poznámky na majiteľa, aj keď už o krachu firmy dávno vedeli, konkrétne to išlo od čísla 69 až po číslo 80, niekde sa to aj opakovalo. Pripomenieme si to malou ukážkou zo stránok časopisu a že teda boli pichľaví. Posledné číslo 85 vyšlo v roku 1998, číslo 1 vyšlo v roku 1982 ... Časopis sa zo začiatku zaoberal 8bitmi ATARI a postupne aj radou ATARI ST. Zase na druhú stranu vďaka majiteľovi zase boli k dispozícii počítače rady ST.


Ja len dúfam, že môj final countdown ešte chvíľu nepríde a budem môcť písať ďalej.








 

_____________________________________________________

Na poľských stránkach si na mňa spomenul pajero, potešilo ma to. Bolo to na atari.area.forum, čo im fakt závidím je ten počet ataristov, u nás sme zjavne na vyhynutie.

_____________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

4. 5. 2018 20:10:51 #

trackback

Directory Blog.

Directory Blog.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: