Bomba - ATARI 800XLP !

By Administrator at apríla 01, 2013 16:04
Filed Under: Atari

Úplne žeravá novinka !


                  ATARI sa začalo znova vyrábať - inovovaná skrinka a vylepšený hardware !!!


3 rozširujúce (expanzné) sloty, ktoré poskytnú fakticky neobmedzené možnosti pripojenia ďalšieho hardwéru, pridaná aj oddelená numerická časť klávesnice, tak isto pridaná aj špeciálna klávesa ATARI, veľkosť RAM v základe je priamo už 128kB, vzhľad v retro štýle ako bola rada počítačov ATARI 600/800XL, zabudovaní spínaný zdroj, ostatné parametre zhodné z  pôvodnými počítačmi 8bitovej rady ATARI - ostatné podrobnosti priamo v reklamnom letáku (je len v angličtine). Po dohode s výrobcom mám potvrdenú exkluzivitu predaja na stredoeurópskom trhu, čo ma nesmierne teší. Bohužiaľ výrobca neposkytuje žiadne zábery priamo dovnútra na matičnú dosku - žeby kvôli záruke ? (Stroje sú priamo vo výrobe plombované.)


Špeciálna zavádzacia cena je stanovená na 386.- Euro = 499.- USD + poštovné 20.- Euro, objednávky môžete zadávať priamo u mňa na tejto adrese, dodávka do 3 týždňov od okamžiku potvrdenia objednávky, objednávky môžete vyplniť u mňa na tomto linku, je to priamo objednávkový formulár:

 

Objednávkový formulár, prosím tu treba kliknúť:


 

___________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

6. 10. 2018 15:52:42 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: