Special - Bajtek Atari 1,2.

By Administrator at júna 13, 2014 00:38
Filed Under: Atari

Pred rokmi bolo naozaj veľkým problémom dostať sa k časopisom, i keď boli zo spriateleného Poľska. Chodil som vtedy do Poľského domu tu v Bratislave a tak sa dalo dostať k časopisom Bajtek, Komputer atď. Samozrejme som si to po tých rokoch nijako neodkladal a potom proste prišla doba že sa k tým časopisom už proste nedalo dostať. Pre rokom 1989 to bola jedna z mála možností ako sa dostať k informáciám o našom počítači, teraz by som to slušne nazval ako "blbá doba".


Teraz je zase doba že sa tie časopisy z dejín zabudnutia ako zázrakom objavili a kto nemá problém s poľštinou si môže schuti zase nejaké veci prečítať. Použitý formát je djvu, prehliadač je k dispozícii na webe. Obsahovo to tu už nebudem rozoberať, načo, nechcem zdvojovať údaje. Takže smelo do toho, je to dobré aj po tých rokoch ...

 


bajtek_atari_1.djvu (1,28 mb)

 

bajtek_atari_2.djvu (1,98 mb)

____________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

6. 10. 2018 15:51:29 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: