Forever 2011.

By Administrator at marca 20, 2011 09:20
Filed Under: Atari

Forever - multiplatformné stretnutie 8bitových nadšencov. Pretože som sa zúčastnil - aj keď len na chvíľku, tak som urobil pár záberov a tak aj tí čo sa tam nedostali si môžu atmosféru tohoto stretnutia priblížiť pár obrázkami.



Štartoval som z Bratislavy presne o ½ 9-tej, v Hornej Súči som bol o ¾ na 11. Prevzal som si veci pre seba čo som si dohodol už mesiac predtým, porobil pár záberov, chvíľu sa porozprával s ataristami a za hodinu som frčal inde - povinnosti, ani som sa nestihol rozlúčiť. V prvom rade som sa ospravedlnil portálu cs.atari.org, to som sľúbil a dodržal. Je z môjho pohľadu smutné ako pevne držia spolu ataristi z Čiech, na druhej strane hovorím vďaka za to ! Dtto platí o Poliakoch. Škoda že my tu na Slovensku nemáme podobnú partiu ataristov ! Doviezol som si zo stretnutia SIO2IDE, to som zatiaľ vo svojej zbierke nemal. Malá bomba je to, že som novým majiteľom funkčného ATARI Portfolio spolu s pamäťovými modulmi, sériovým interfejsom, paralelným interfejsom a rozširovacou kartou. Nie je to síce 8bit, ale je to ATARI ... Som veľmi rád že som sa osobne stretol s takými menami ako je pepax, raster, bob!k, fandal, krupkaj, bohdan milar (CALP), ak som na niekoho zabudol tak sa ospravedlňujem. Všeobecne chýbal dex, pár ľudí sa pýtalo či príde. Obrázky nechám bez komentára, je tam viacero platforiem, osobne mám pocit že súboje medzi rozličnými platformami na takomto stretnutí nemajú už dávno miesto, teda mimo programátorských súbojov. Je tam aj zopár počítačov čo nie sú 8bity, ale na takejto párty je to to trošku voľnejšie...


P.S.: zátišia s fľašami sú dané tým, že som fotil v čase obedňajšej pauzy ...






















No, 12.ročník je za nami a za chvíľu bude 13.-ty ...

________________________________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

6. 10. 2018 15:52:40 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: