Hyundai PDL 983 UHDDVBT - LCD 9" pre Atari. TV + monitor, prehrávač videa.

By Administrator at apríla 13, 2022 13:20
Filed Under: Atari

Hyundai PDL 983 UHDDVBT

 

Pred časom som na bazoši za výbornú cenu zakúpil 9" LCD TV - Hyundai PDL 983 UHDDVBT. Hlavne síce pre vnúčatá na sledovanie rozprávok (auto), ale mimo iného dá sa použiť ako slušný monitor aj pre Atari. 9" veľkosť LCD obrazovky je ideálna - je to zároveň ešte malé a pritom obraz je už dostatočne veľký. Je jasné, že jeho použitie sa neobmedzuje iba na 8-bit Atari, takže pole pôsobnosti bude veľké.

  

Hmotnosť a rozmery:
Šírka :      265 mm
Hĺbka:        30 mm
Výška:      155 mm
Hmotnosť:1040 g

 

Len dodám že sa dá nastaviť zobrazenie 16:9, ale aj 4:3 - čo je nazaj výborné. Zabudovaná batéria udrží monitor v chode približne mierne cez hodinu. Momentálne najväčší USB kľúč ktorý s ním používam má 64GB. Napájanie je klasika 12V, alebo z autobatérie. A asi to najdôležitejšie - vstupom je tu kompozitné video + zvuk. Káblik na svojom konci má cinche - samčekov, takže prevodný káblik k Atari si treba dorobiť vlastný buď cez tieto cinche, alebo priamo z din 5 na 3.5 jack ktorý má 4 kolíkové vývody. Nebudem to tu siahodlho rozpisovať, nechám popis vlastností na oficiálne pramene.

Jediná vec čo mi na ňom mierne vadí - hlasité prejavy hodne tvrdých použitých mikrospínačov (žabky ?) pri prepínaní zdrojov signálu a nastavení pri prehrávaní.

 

Oficiálne pokecy:

Idete na dlhší pobyt a nechcete premeškať pokračovanie večerníčka, obľúbený program, alebo film? Pokiaľ máte prrenosný televízor značky Hyundai s digitálnym tunerom DVB-T už to nebude problém! Stane sa vašim ideálnym spoločníkom na cestách i doma. Chcete začať dovolenku pohodovým cestovaním? Bez kriku a všetečných otázok vašich detí? Zaobstarajte im prenosný televízor, ktorý ich v aute zaručene zabaví.
K prenosnému televízoru dostanete taktiež bohaté príslušenstvo ako praktickú tašku na bezpečné uloženie prístroja s popruhom pre zavesenie na sedadlo automobilu, adaptér do auta, AV kábel, diaľkové ovládanie a anténu pre príjem digitálneho signálu.
Televízor plne podporuje české titulky, disponuje zabudovanými reproduktormi, slúchadlovým a AV výstupom, AV i HDMI vstupom, a nabíjacím akumulátorom.
Prenosný televízor Hyundai je tak, ako jeho väčší kolegovia vybavený užitočnými funkciami, ako napríklad Record Ready. Táto funkcia Vám umožní digitálne nahrávať programy na externý HDD, alebo Flash disk. Vďaka funkcii Timeshift si môžete od sledovaného programu odskočiť a po návrate si ho opäť pustiť. Bude sa vám prehrávať s časovým posunom. Po pripojení k väčšiemu televízoru je možné ho vďaka USB vstupu používať taktiež ako multimediálny prehrávač, ktorý prehráva všetky bežné formáty, ako JPG, BMP, MP4, MP3 atď.
Takže sa jedná o univerzálny cestovny doplnok, vďaka ktorému získávate stále spojenie so svetom. A nielen to! Cez USB vstup je možné prehrávať fotky a videá. Deťom zase púšťať obľúbené filmy a rozprávky. Televízor je vyrobený v jednoduchom čiernom elegantnom prevedení s 9“ LCD displejom a príjemným LED podsvietením.
Malý rozmermi, ale veľký výbavou, to je Hyundai PDL983 televízor – Váš ideálny spoločník na cestovanie!

Uhlopriečka - 23 cm (9")
LCD displej s LED podsvietením
Rozlíšenie displeja 800x480 pxl
DVB-T (MPEG2/MPEG4) - zabudovaný digitálny tuner s podporou EPG
RECORD READY - možnosť nahrávať digitálne vysielanie na HDD, alebo Flash Disk
TIMESHIFT - sledovanie programov s časovým posunom
Prehráva formáty: JPG, BMP, WMA, MP3, OGG, WAV, AVI, MPG, MP4, MKV, TS, TP, MOV, VOB, DivX, XviD
Podpora titulkov
USB vstup
Zabudované reproduktory
Nabíjací zabudovaný akumulátor
Konektory: HDMI výstup*, Slúchadlový výstup, AV vstup, AV výstup
Príslušenstvo: AC adaptér, adaptér do auta, AV kábel, diaľkové ovládanie, taška, anténa

 

Manuál:

Návod CZ PDL983.pdf (1,54 mb)

 

 

Takže ak niekedy budete na bazoši, hľadajte, možno nájdete ... tak ako ja.

Dodatok:

Asi musím zdôrazniť že sa nejedná o recenziu, ale skôr je to upozornenie na to že existuje aj takáto vec. Koho to zaujíma viac si iste ak nie je lenivý samotnú recenziu nájde na webe - i bez blbých komentárov voči mojej osobe.Smile Jednoducho, niektorí jedinci všetko očakávajú na tácke tak že nemusia pohnúť ani prstom - a bohužiaľ ani vlastným rozumom.

___________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

13. 4. 2022 13:28:22 #

trackback

04_2022 Blog, Notes.

04_2022 Blog, Notes.

Igi blog |

23. 4. 2022 21:32:24 #

Tommy Madaras

predaj už skončil :-(

Tommy Madaras Slovakia |

24. 4. 2022 6:53:10 #

Admin

Jasné že skončil, píšem v článku že som to zakúpil na bazoši ...

Admin Slovakia |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: