Igiho knižnica 31 - ZAK Praha 1987 príloha I.

By Administrator at augusta 06, 2019 17:54
Filed Under: Atari

Tak som sa na to vyspal, prehodnotil som svoje rozhodnutie - nebudem meniť históriu, uvediem aj túto prílohu - i keď som sa pred pár dňami dušoval že to tu neuvediem. Človek mieni, život mení a teda po mailoch typu prečo nie hovorím si aj ja "prečo nie ?" a prvú verziu tohoto materiálu z roku 1987 dávam v plnom znení. Len dopredu upozorňujem, že v roku 1988 vyšla príloha I_1 a I_2 (už som ich uverejnil) ktorá je novšia sú v nej zanesené aj zmeny ktoré nie sú uverejnené v tomto vydaní. Ešte raz poďakovanie za spracovanie tohoto konkrétneho materiálu patrí ataristovi menom Pavel Pollák. Moja účasť je len v prevedení spracovaného podkladu do pdf súboru. Ako som písal, materiál som nehodlal uverejniť, ale občas aj Vy prehodnocujete svoje rozhodnutia - alebo nie ?

 

Obsah: Atari 800XL Dôležité adresy systému a ich použitie pri programovaní v Basicu.

 

ZAK Praha 1987 príloha I.pdf (10,35 mb)


K materiálu som sa dostal len pred časom - keď som už začal uverejňovať  prílohy z roku 1988, čiže tu ie je dodržané poradie materiálov podľa času v ktorom vznikli. Toto asi nikomu vadiť nebude, len som považoval za potrebné na to upozorniť. Pretože k dobovému materiálu sa už dnes nikto nevyjadrí je tu veľký predpoklad že práve hlad po takomto druhu informácií spôsobil že v roku 1988 vyšlo ďalšie doplnené vydanie.

 

Príjemné čítanie.

_____________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

6. 8. 2019 18:19:30 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: