Igiho knižnica 39 - ZAK Praha 1989 - príloha XII. Grafický program RAMBRANDT.

By Administrator at novembra 29, 2021 17:30
Filed Under: Atari

Užívateľská príručka uvedeného programu. Autorom publikácie je Ing. Václav Friedrich.

Počet strán: 57

 

Najprv sa pozrieme ako vyzerá predná strana príručky ktorú mám k dispozícii po "zásahu" pôvodným majiteľom tohoto kusu, takže sa čistilo a čistilo:


 

No, síce to takto môže byť prehľadné na prvý pohľad, ale myslím si že úvodná strana bez tých "picassa" zásahov predsa len vyzerá omnoho lepšie:

 

 

V minulom článku som napísal že mám k dispozícii iba jednu prílohu pre rok 1989. V danom okamihu to bola pravda, ďalšie dve prílohy som dokonale založil a našiel som ich až teraz - boli uložené v už uverejnenom archíve. Síce som ich mal v mojom internom zozname že ich mám k dispozícii, ale ak ich hľadáte a nie a nie ich nájsť (v uvedenom archíve som doteraz nepátral, našťastie sa jednalo iba o tieto dve príručky - táto príloha XII a ešte príloha XIII). Hlava mi neberie ako sa to stalo - laik žasne, atarista je v prdeli. No stalo sa, napravené, na dnešok je to všetko, prajem príjemné čítanie !

ZAK Praha 1989 príloha_XII.pdf (5,54 mb)

___________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

29. 11. 2021 17:33:08 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: