Igiho knižnica 41 - ZAK Praha 1989_01.

By Administrator at decembra 19, 2021 11:30
Filed Under: Atari

Nasleduje prvé číslo pražského spravodaja z roku 1989, neviem o tom že by to už bolo niekedy na webe publikované, takže aspoň z toho mám malú radosť ... Ani toto číslo nebolo ušetrené "picassa" zásahu na svojej obálke a tak som zase čistil a čistil. No čo, robím s tým čo vlastním a k čomu som sa dostal. Celkom dobrý a slušný predvianočný darček na čítanie, majiteľom stavebníc Alfigrafu a tým ktorí to ešte chcú skúsiť poskytne dobré "rady do života".

 

"Pôvodný" stav obálky.

 

Obsah čísla:

(67 strán)

Poznáte mikroprocesor vo svojom počítači ?, Niekoľko poznámok pre majiteľov disketových jednotiek, Tipy a triky - Vreckový Atari COPY, Využitie max.dĺžky logického riadku, Šesť trikov, Program Fast Poker, Návod na stavbu súradnicového zapisovača ALFIGRAF, Prenos dát po telefónnych linkách, Technický popis Atari ST, atď.

 

ZAK Praha 1989_01.pdf (8,27 mb)

Príjemné čítanie !

P.S:

V materiáli stránky č.70 a č.72 nie sú očíslované a sú úplne prázdne, len som zachoval poradie strán tak ako je v origináli.

___________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

19. 12. 2021 11:31:16 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: