Igiho knižnica - poznámky2.

By Administrator at júla 25, 2019 09:16
Filed Under: Atari

Tak mám z niektorých vecí trošku zmiešané pocity. Uvŕtal som ataristu PP (Pavel Pollák) aby mi naskenoval prílohy I a IV z roku 1987 v dobrom vedomí a svedomí že toto k dispozícii nemám, dex tak isto potvrdil rovnaké číslovanie u čísla IV a tak teda som bol zvedavý čo sa s toho vykľuje.

Vykľulo sa - obidva materiály už mám ... dofrasa, blbé. Ešte je to o to horšie že obidva materiály mi starostlivo Pavel naskenoval vyčistil a nachystal ... a poslal.


Ale poďme po poriadku - to že boli číselné problémy v spravodajoch asi už zaregistrovali viacerí. Tú prílohu IV 1987 som teda bral ako výstrahu, tú mám uverejnenú ako prílohu IV/88 pretože to reálne vyšlo až vtedy a je to aj v tiráži. Lenže teraz vidím že spravodaj príloha I-1 z roku 1988 je to isté ako spravodaj príloha I z roku 1987.  Tak toto ma fakt nepotešilo, takéto hogo-fogo som nepredpokladal ani vo sne. Zase na druhú stranu - pravdepodobne bol o tieto infomácie enormný záujem a potom by to ďalšie vydanie bolo pochopiteľné. Škoda že o tom nie je žiadna zmienka. Rozhodne prílohy I-1 a I-2 z roku 1988 sú podrobnejšie a je tam viac údajov (a už aj opravených).

____________________________________________________________

Správa čo po tom všetkom ma predsa len potešila - dex mi poslal "balíček" a v ňom (mimo iného) aj spravodaje z Prahy. Ja mám ostatné k dispozícii mimo 4 kusov čo prišli v tejto zásielke, čiže nejaké tie čísielka navyše som z toho poskladal. A zase bude čo skenovať.

Tak za túto zápožičku vrele ďakujem !

_______________

Tak isto by som chcel poďakovať za výdatnú pomoc pri poskytnutí niektorých podkladov Vláďovi Mátlovi.

____________________________________________________________

Po tom všetko si dám od toho na pár dní pokoj, fakt nemám radosť že niekto venuje svoj čas skenovaniu a všetkému okolo a nakoniec sa z toho vyvinie duplicita. Veľmi ma to mrzí a PP si zaslúži uznanie za svoju prácu. Vďaka za túto robotu !!!

_____________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

25. 7. 2019 9:40:54 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: