Krabička Atari SIO2SD - SIO2SD case.

By Administrator at januára 15, 2018 17:25
Filed Under: Atari

 

3D tlač preniká všade a občas naozaj pozitívne ovplyvňuje vzhľad zariadení ktoré používame - ako v tomto prípade. Pred pár dňami sa na webe objavila možnosť zakúpiť si krabičku pre zariadenie SIO2SD. Je urobená tak aby "zapadala" svojím vzhľadom do rady počítačov Atari XL (Ale nebojte sa, existuje aj verzia pre radu XE ...). Ak sa pozriete na predný panel tak je tam "vykusnutie" na dobré vybratie alebo založenie SD karty. Na vrchnej strane zase je pripravená možnosť osadenia 5 tlačítok a tak isto je tu miesto pre osadenie LCD displeja 2x 16 znakov.

 

 

Na zadnej stene je miesto pre vývod kabeláže, čo

oceňujem že je myslené aj na takéto maličkosti.


 

Je tu pekne vidieť že celé prevedenie naozaj smeruje

k rade XL a to aj v detailoch, no, niekto sa tu vyhral ...

 

 

No a som u krabičky určenej pre SIO2SD ktorá je k počítačom rady Atari XE. Nuž zase sa niekto vyhral, dokonca je povrchovo zvládnutá naozaj viac ako slušne.

 

 

Celá tlačítková sada je už urobená kvalitnejšie a na vrchnej strane sa našlo miesto aj pre tri LED diódy. Vyzerá to fakt pekne. Nakoniec krabičky sú určené pre Lotharekovu verziu SIO2SD zariadenia.

 

 

Pre toho, kto si staval SIO2SD, alebo ho má priamo od Lothareka je to nazaj viac ako pekná a pritom funkčná periféria, veď sa na to sami pozrite.


 

Rozhodne takéto riešenia dostávajú naše i keď možno doma postavené periférie na vyšší "level" a nemusíme sa hanbiť za to ako naša periféria vo výsledku vyzerá. Alebo máte na to iný názor ?

_______________________________________________________________________________

Už zostáva len link na to kde krabičky môžete zakúpiť a kde je aj cena tejto krabičky:

https://www.ebay.com/itm/173046805306?ul_noapp=true

https://www.ebay.com/itm/173055270522?ul_noapp=true

____________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

6. 10. 2018 15:51:40 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: