Tak a je to tu znova!

By Administrator at marca 31, 2010 23:00
Filed Under: Non-Atari

Nedá mi - pred pár rokmi - presne to bolo v roku 2001 - som nafotil krásny snímok v Liptovskom Mikuláši. Ľudia sa obzerali prečo fotím práve toto, asi mi vtedy nerozumeli prečo. Síce už neplatilo "Poctivou prácou zlikvidujeme imperializmus!", ale dôsledky sa prejavili aj neskôr a inak ako sme občas čakali. Inštalačný materiál, trubky, hadice, vodovodné kohútiky - skoro Údeniny?

 

 

Pri tejto príležitosti si vždy spomeniem, ako pred pár rokmi bežala v dnešnom dni debata o tom, ako zväčšiť kapacitu pevného disku povolením šróbov - čím viac sa povolia tým je získaná kapacita väčšia. Pretože nie každý vie o koľko povoliť , neberiem na seba za to zodpovednosť. Každý sám a podľa svojho svedomia, že? Alebo je to tým, že kapacity už narástli tak že s tým nič netreba robiť?


Upozornenie: Zásahy do počítača sú na vlastné riziko majiteľa zariadenia. Stavba a používanie (zásahy) uvedených zariadení je len na vlastné riziko

používateľa ! Autor týchto stránok nenesie žiadnu zodpovednosť za škody  spôsobené používaním tohoto zariadenia.

________________________________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

8. 12. 2018 19:36:07 #

trackback

Directory Non-Atari.

Directory Non-Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: