10_2014 Blog, Notes.

By Administrator at októbra 29, 2014 16:54
Filed Under: Blog

29.10.2014

Dostal som niekoľko mailov ktoré sa pýtajú čo sa deje. Pokúsim sa to stručne vysvetliť.


Po dlhej pauze sa zase ozývam. Riešil som svoje pracovné problémy - sťahovanie vo firme a všetko čo s tým súvisí, nakoniec som pracovne prešiel do inej firmy, takže starostí bolo a je dosť a dosť. V tom období som prezeral svoje súkromné maily tak 1x za 3 týždne a to som sa k tomu ešte musel donútiť.
Pretože s voľným časom som na tom naozaj dosť zle, budem sa aj tu rozbiehať pomaly, pomaličky.
Veľký rest mám voči Lenore Underwood, tam budem musieť zapracovať najviac.
Len keď po 16 hodinách v robote nejako tá chuť ešte niečo robiť je očividne o poznanie menšia ako chuť konečne niečo neriešiť. (Tu je to už teraz lepšie, trávim mimo domu menej času.)
Tak - zhrnutie mojich posledných 3 mesiacov života do týchto pár viet je ešte stručnejšie ako som si vedel pred chvíľou predstaviť.

Pevne dúfam že sa to bude zase zlepšovať. Dopytom na mňa ďakujem a už sa poďme venovať aj iným záležitostiam.

________________
Čo ma potešilo a pobavilo v poslednej dobe - už pár dní nám zase jedna nemenovaná firma pracujúca v oblasti mobilných telefónov ponúka na televíznej obrazovke krásnu reklamu kde dáma vyvreskuje na celú obrazovku že má veľkú ... (znalci si domyslia, neskúsení to ale určite neuhádnu - chuť). Len tak ďalej, nech máme s tých reklám 2 mesiace pred Vianocami radosť ! Máme sa na čo tešiť ... tak 4-5x za hodinu to isté a na všetkých kanáloch, aby sme na to nedajbože nezabudli.
________________
Aby to nebolo celkom jednoduché, tak ešte tento víkend u mňa doma prebiehali zmeny, môj pracovný priestor sa presúval z bodu "A" do bodu "B". Výborné, akurát zase nebudem hodnú chvíľu vedieť kde čo zase je ... (veci vložené do krabíc, zase sa to potom vyloží, kde čo bolo, hmm) ale to je život. A zlatý klinec nasleduje - rodina to robila celé  bezo mňa, ja som si tú nedeľu užíval v práci. Je síce príjemné nezúčastniť sa, ale dôsledky neúčasti cítim, pretože všetko hľadám ...
________________
Začínam zase pozerať po známych stránkach a ako tak pozerám za ten posledný štvrťrok sa toho zase až tak veľa zásadného neudialo. V mojom prípade našťastie, takže asi som nič zásadné nezmeškal.
Jedna vynikajúca správa tu ale rozhodne za zmienku stojí - Dex už pár dní zase píše ! SUPER. Jeho nové články sú na stránkach Logouta.


Doplnené odkazom na link Dexových článkov:

 

http://blog.i-logout.cz/category/dexovo-hexadecimalni-doupe

___________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: