Výmena displeja, LG Google Nexus 4 E960 screen replacement.

By Administrator at novembra 05, 2013 06:05
Filed Under: Non-Atari

Dnes taká "drobnôstka" - výmena displeja na zariadení LG Google Nexus 4 E960. Slušný stroj, ale veľmi ľahko sa ten displej rozbije, treba naozaj na to dávať pozor.

 

Ešte jedno upozornenie:

Prv než začnete s rozoberaním, uistite sa že majiteľ je od vás už hodne ďaleko. Potom si už iba nachystajte kladivo na svoju obranu - pre všetky prípady, keby sa náhodou vrátil ... tým že je majiteľ mimo si ušetríte hodne času, pretože nemusíte stále vysvetľovať prečo je to tak a nie inak, tu naozaj platí proste" "lebo !"...

 

Je tam hodne šróbikov, treba postupovať naozaj pekne postupne podľa návodu na webe, pozor - batéria je prilepená obojstrannou lepiacou páskou, aj pri najlepšej vôli po vydolovaní nadobudne batéria tvar písmena U a treba ju narovnať aby bola zase plochá. Síce to vyzerá ako vtip čo som teraz napísal, ale nakoniec je to vidieť aj na videu, inak tú baterku proste nevydolujete.

 

Veľmi dôrazne upozorňujem:

 

Upozornenie:

Zásahy do zariadenia sú na vlastné riziko majiteľa zariadenia. Autor týchto stránok nenesie žiadnu

zodpovednosť za škody  spôsobené používaním zariadení postavených podľa tu uverejnených

schém alebo zobrazených úprav.


 

Prosím ospravedlňte kvalitu fotografiií, je to fotené mobilom a teda tá kvalita tomu aj zodpovedá.

 

Hore už poskladaný opravený stroj, dolu pod ním pádom rozbitý displej.

 

 

Takto to vyzerá po kompletnom rozobratí.

 


Keď už sa to stane treba si zohnať náhradný displej a môžete sa do tej opravy pustiť. Rozhodne to nedoporučujem robiť niekomu kto ešte nič neopravoval ! Nerobil som príliš veľa fotografií, pretože nemám akurát u seba môj fotoaparát, ale zase na druhú stranu sem dávam link na podrobné 18 minútové video ako sa dostať dovnútra, ako to kompletne rozobrať a zase poskladať naspäť.


Nasleduje sľúbený link na video, kde je pekne vidieť čo treba rad-zaradom urobiť, keďže som nemal u seba fotoaparát tak to dnes bude naozaj iba takto z "druhej" ruky:

NEXUS 4 LG E960 screen replacement

 

Nuž kto sa do toho pustí - želám mu pevné ruky, oceľové nervy a more trpezlivosti !(A dostatočne ďaleko majiteľa zariadenia ak to máte rozobraté ...)

____________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

8. 12. 2018 19:36:04 #

trackback

Directory Non-Atari.

Directory Non-Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: