Lenovo ThinkVision LT1421.

By Administrator at marca 18, 2022 12:27
Filed Under: Non-Atari

 


Už dlhšie vlastním tento monitor - Lenovo ThinkVision LT1421, (používam ho aj s mojím notebookom Fujitsu) dnes som ho funkčne pripojil aj k mojim netbookom cez USB rozhranie (nevyžaduje dodatočné napájanie) a zrazu mám netbooky ktoré fungujú na 2 displejoch, to je viac ako príjemné rozšírenie možností týchto prťavých "atómových" mašiniek. Rozlíšenie monitoru je síce len 1366x768, ale na mašine ktorá disponuje rozlíšením 1024x600 je aj toto vyššie dostupné rozlíšenie celkom terno. Ternom je aj spomínané napájanie priamo USB káblikom, teda netreba mať k nemu dodatočný zdroj napájania, to sa naozaj hodí. Jas displeja je viac ako dostatočný, netreba sa báť že malý príkon nepostačuje na dostatočné podsvietenie. A ešte jedna vec - celková váha monitoru je pod jedným kilogramom.

 

 

Nejaké ďalšie popisovanie asi nemá význam, prikladám údaje priamo od výrobcu:

 

Už len dodám že som sa k nemu vtedy dostal za sumu ktorá možno bola cca iba 40% sumy za ktorú sa vtedy predával, asi sa tomu hovorí výhodná kúpa (a bolo to ešte asi rok a 1/2 v záruke). A hlavne moje malé netbooky zrazu poskytujú omnoho lepšie uplatnenie. Takéto hardvérové doplnky sú naozaj zaujímavé (pre mňa určite), z mojej strany som bol na správnom mieste a v pravý okamžik.

___________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

18. 3. 2022 12:30:27 #

trackback

03_2022 Blog, Notes.

03_2022 Blog, Notes.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: