Igiho knižnica 40 - ZAK Praha 1989 - príloha XIII. TURBO BASIC.

By Administrator at decembra 01, 2021 16:15
Filed Under: Atari

Príloha č.XIII - popis pre TURBO BASIC. Autor prílohy - Ing. Vlastimil Bílek.

Počet strán: 93

Veľmi pekný a rozsiahly popis pre tento jazyk. Bohužiaľ, ani táto publikácia ktorú mám nezostala ušetrená domácemu fixovému "picassa" zásahu, fakt by nestačila preložená papierová záložka s popisom smerom von ?  ... :

 

 

Robím s tým čo mám a tak som zase obálku digitálne čistil, dúfam že sa na to dá pozerať:

 

 

Turbo Basic posúva schopnosti počítača niekde celkom inam (mimo iného svojou rýchlosťou). Síce nemá v sebe PMG príkazy, ale tam ani nesmerujú jeho hlavné schopnosti. Nakoniec, stačí čítať - prajem príjemné čítanie !

ZAK Praha 1989 príloha_XIII.pdf (10,03 mb)

(No a toto je teda posledná príloha ktorá vyšla v roku 1989, teda presnejšie je to posledná príloha ktorú z tohto obdobia vlastním. Skenovaný materiál mal hodne premenlivú silu tlače, takže sa striedajú hodne svetlé stránky s tými tmavšími, robil som čo bolo v mojich silách aby to bolo dobre čitateľné.

Teraz už budú nasledovať vlastné spravodaje, rok vydania 1989.)

___________________________________________________________

Vaše hodnotenie, Rate post:

Comments

1. 12. 2021 16:17:43 #

trackback

Directory  Atari.

Directory  Atari.

Igi blog |

Info o autorovi

Volám sa Igor Gramblička, bydlisko: Bratislava, Slovakia. Môj nick: Igi. Blog je o mojich záujmoch, predtým som pracoval ako IT špecialista na počítačové siete a redakčné systémy pre viaceré denníky - až som pred rokmi nakoniec v jednom z nich zakotvil a kde som to potiahol až do konca mojej profesnej kariéry.

Rok, mesiac, počet článkov: